een korte kennismaking

Waarom hello risk?

Gert-Peter Noordegraaf

Oké, eerst die naam hello risk even uitleggen. Ik ben ervan overtuigd dat risico’s niet eng zijn. Risico’s stellen ons juist vaak in staat om boven ons zelf uit te stijgen. Riskmanagement betekent voor mij dan ook niet dat je moet stoppen met risico’s nemen, juist niet. Mijn aanpak van Riskmanagement leert je om onderscheidt te maken tussen gebeurtenissen die je dichter bij je doel brengen of je er juist vanaf houden. Neem geen risico’s meer zul je mij dus nooit horen zeggen. Juist niet! Kom maar op met die risico’s het kunnen net zo goed kansen zijn. Vandaar de naam hello risk!

Waar het begon

Ondernemen zit in mijn bloed. Niet dat ik al vanaf de schoolbanken allerlei handeltjes heb opgezet, maar bij iedere baan die ik had zocht ik de grenzen op van wat ik in die functie zelf kon en mocht beslissen. Ik presenteerde mij ook altijd als Gert-Peter, niet de adviseur of consultant van………nee. Je doet zaken met mij. De bedrijfsnaam die op enig moment op mijn visite kaartje staat is niet relevant omdat je er op kan vertrouwen dat ik je zaken goed regel en oplever wat we hebben afgesproken. Wat dat betreft is er nog steeds niets veranderd. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg en mijn eigen naam staat nog steeds op mijn visite kaartje

Hoe ik werk

Ik hoor van ondernemers vaak terug dat jullie mijn aanpak erg waarderen. Ik stel mij niet op als de specialist die wel even komt vertellen waar alle risico’s zitten en waarom het bij jullie altijd fout gaat. Juist niet. De kennis over je bedrijf ligt vaak op de werkvloer en daar haal ik mijn input vandaan om samen met jullie de uitdagingen die je bedrijfscontinuïteit bedreigen op te kunnen lossen. Of het nu gaat om het implementeren van een riskmanagement programma, een bedrijfscontinuïteitsplan of de implementatie van de AVG, mijn aanpak blijft in de basis gelijk.

Vanaf de start van een opdracht betrek ik de werkvloer bij mijn projecten. Op die manier zorg ik al tijdens het project voor draagvlak. Dit betekent minder weerstand als de nodige maatregelen doorgevoerd worden. Hierdoor bespaart dit je simpelweg tijd en geld!

Gert-Peter Noordegraaf

Wat je wellicht nog meer wil weten

Mijn opleiding

Mijn basis ligt in de financiële wereld. Vanaf midden jaren 90 tot recent heb ik na het behalen van mijn MBO-opleiding bij diverse verzekeringskantoren en verzekeraars gewerkt. Ik ben altijd blijven leren zodat mijn opleiding op het juiste niveau kwam en ik actuele kennis en kunde bleef verzamelen. Vanaf 2002 heb ik mij verder verdiept en gespecialiseerd in riskmanagement en in 2008 heb ik hiervoor de opleiding Register Risicomanagement aan de Haagse Hogeschool positief afgerond. Het jaar daarna heb ik ook mijn HBO bachelor Management, Economie en Recht behaald. Ik begon privacy steeds interessanter te vinden en in 2020 heb ik het internationale diploma CIPP/e van het IAPP behaald. Nu mag ik mij ook privacy specialist noemen.

Afspraak maken

Het lijkt mij leuk om verder kennis met elkaar te maken. Als je hieronder klikt kunt je een vrijblijvende afspraak maken om meer te weten te komen over privacy, riskmanagement of bijvoorbeeld crisismanagement.

Mijn passie

Ik krijg energie als ik jou kan helpen om je bedrijf weerbaarder, veiliger of winstgevender te maken. Dit doe ik door gebruik te maken van mijn eigen aanpak van riskmanagement, mijn vermogen om ook voor langere tijd commitment aan te gaan en mijn continue enthousiasme om samen met jou je doel te behalen.

CIPP/e
passie Gert-Peter

Mijn doelen

Wat wil ik bereiken met hello risk

Plezier in mijn werk is belangrijk, dus mijn eerste doel is heel eenvoudig. De dingen doen waar ik energie van krijg en waar ik blij van wordt. Daar profiteren jullie van, want dat betekent dat ik vol enthousiasme met jullie opdracht aan de slag ga en niet tevreden ben totdat jij dat bent.

Het tweede wat ik belangrijk vind is dat ik mijn gezin kan onderhouden en mijn vaste lasten betalen. Dit betekent dat ik eerlijke prijzen reken en als mensen mij vragen stellen over mijn tarief ik hier transparant over ben.

Mijn laatste doel is het uitbouwen van het merk hello risk tot een begrip. Eerst regionaal en daarna verder. Dat mensen weten dat ze bij mij moeten zijn als ze een uitdaging hebben op het gebied van privacy, riskmanagement, bedrijfscontinuïteit of crisismanagement.

Ik ben pas tevreden als jij het ook bent!
Het maakt mij niet uit hoe ambitieus je je doel stelt, ik stop niet tot we jouw doel behaald hebben.

Gert-Peter
privacy specialist, riskconsultant en ultraloper
jogging, run, sport
Chat openen
1
Hulp nodig, of heb je een vraag?
Hallo,
Welkom bij hello risk, waarmee kan ik je helpen?